Laptopproject 4de jaar + 5de jaar 2018-2019: bekijk hier de FAQ

Zoals reeds gemeld is er in onze school vanaf het vierde jaar het project ELVIS: Een Laptop Voor Iedere SJB’er.

De tot nu toe gestelde vragen ivm met dat project dat volgend schooljaar in het vierde en het vijfde jaar loopt, hebben allemaal een antwoord gekregen in een FAQ-document dat jullie hier kunnen vinden. Klik daarvoor op deze link.

We vragen dat u als ouder de laptop van uw zoon / dochter komt afhalen op dinsdag 28 augustus tussen 14.00u en 19.00u. U krijgt dan ook via het contract gelegenheid om te ‘tekenen voor ontvangst’. Op dat moment van afhalen dient er niets betaald te worden. De maandelijkse afbetalingen van 20 euro starten in november, nadat in oktober een voorschot van 80 euro werd betaald.

Mocht u na het lezen van de FAQ alsnog vragen hebben ivm dit ELVIS-project dan kan u steeds iemand van ons ict-team (Bart Verluyten), de vertrouwenspersoon schoolonkosten (Inge Van Roey) of de directie (Frank Dillen) contacteren. Dit kan steeds via info@sjbmol.be of via het nummer van de school 014 31 18 41. Tussen 8 juli en 15 augustus is de school gesloten. Op de andere momenten zijn we er graag voor u.

Op maandag 3 september starten we samen met onze leerlingen van het vierde en vijfde jaar de laptops onder begeleiding van ons ict-team op.

Dat wordt weer boeiend !