Optreden van GGGG op zaterdag 19 mei

Op zaterdag 19 mei bevolken een dertigtal gitaristen van de GGGG, de Grote en Gezellige GitaarGroep van Frans Vanuytven, het podium van de feestzaal van onze school.

Onder de titel ‘Swarée FransZeiZe’ brengen de gitaristen een overzicht van bekende nummers van franstalige artiesten van vroeger en nu. Aangevuld met flink wat gastzangers en -muzikanten staat dit ongetwijfeld garant voor een gezellige muziekavond. De organisatie is in handen van de Oud-leerlingenbond en Kara Kara Mol.

Er zijn twee voorstellingen: de matineevoorstelling begint om 14.00 uur en zal een korter programma brengen. ’s Avonds komt het uitgebreide programma aan bod. De deuren openen dan om 18.30 uur en de eerste noten galmen om 19.30 uur door de feestzaal. Kaarten (7 euro in voorverkoop, 8 euro aan de kassa, kinderen jonger dan 12 jaar gratis) kunt u bestellen bij stef.vandycke@gmail.com of via 0499 61 61 93

De opbrengst van de avond gaat naar het Boekenfonds en Kara Kara Mol. Het Boekenfonds van de Oud-leerlingenbond zorgt er al tientallen jaren voor dat leerlingen in onze school tegen een gunstige prijs handboeken kunnen huren.

Sinds 2007 onderhoudt de gemeente Mol een stedenband met Kara Kara uit het Afrikaanse Niger. Het Kara Kara-comité begeleidt een aantal projecten in de zustergemeente zoals een gezondheidsproject in samenwerking met het Molse ziekenhuis en de Molse huisartsen. De Kara Kara-jongeren ontstonden in 2011 als een samenwerkingsverband van een tiental Molse jongeren met als doel in Kara Kara een jeugdbeweging op te richten.