Creatieve sjb-leerlingen in ’t Getouw!

De leerlingen van onze school brengen van 4 juni tot 1 juli 2012 in cultureel centrum ‘Getouw een unieke tentoonstelling, in samenwerking met de vzw ACK.

Vzw ACK is ontstaan in 2008 om via creatieve activiteiten de kloof tussen autochtonen en allochtonen te verkleinen om zo tot meer maatschappelijke integratie te komen.

Reeds drie jaar op rij is er een aangename samenwerking met onze school, die ACK de kans geeft om tijdens de jaarlijkse Open Dag een creatieve workshop te organiseren voor leerlingen van de lagere school en de eerste graad van het secundair onderwijs.

Ook dit jaar tijdens de Open Dag van 6 mei vlogen ze er weer in met veel plezier én met een nieuw aanbod: naast de reeds bekende techniek van het zandschilderen konden de leerlingen ook werken met de EASY MARBLE PAINT op houtpanelen.

Beide technieken vielen in de smaak en er kwamen vele fraaie en kleurrijke creaties tot stand. Van deze kunstzinnige collectie kunt u de allermooiste werken bewonderen tijdens de tentoonstelling in ’t Getouw.

We heten u allen van harte welkom op deze tentoonstelling.