Klavierbeheersing eerste graad: vanaf 22 oktober

We brengen steeds meer tijd door achter een klavier of toetsenbord tijdens onze studies, professionele activiteiten of in onze vrije tijd. Een snelle een goede vingerzetting tijdens het bespelen van het computer- of tabletklavier is een troef en bijna een must. Lessen klavierbeheersing zijn daarom zeker nuttig voor leerlingen die dit vooral in de tweede en de derde graad in lesopdrachten, in activiteiten in de computerlokalen of ons OLC, bij het maken van verslagen of werkjes, in hun stage of tijdens integrale opdrachten…kunnen toepassen.

Op SJB zal tijdens het negende lesuur (15.40u – 16.30u) klavierbeheersing (dactylo) worden gegeven aan de leerlingen van de eerste graad. Leerlingen kunnen zich daarvoor inschrijven.  De nieuwe lessenreeks start vanaf 22 oktober (week voor de herfstvakantie). Typ deze datum alvast in je digitale kalender !