Bob, Naomi en Laura: “Sing for the climate”

“We need to wake up, …we need to wise up, …we need to open our eyes, and do it now now now…We need to build a better future and we need to start right now !” Deze zangtonen weerklonken op vrijdagmiddag 26 oktober op de speelplaats van SJB. Leerlingen die zich vrijwillig kwamen melden als zanger-sympathisant zongen dit lied omdat ze het milieu en warm hart toe dragen maar het klimaat niet willen laten opwarmen. Op een heus podium met geluidsinstallatie gaf een koor van vrijwillige leerlingen en leerkrachten het beste van zichzelf en nodigde het publiek uit om aan de hand van uitgedeelde teksten mee te zingen.

De organiserende leerlingen Bob Oeyen, Naomi Boonen en Laura Verboven danken zowel deelnemende leerlingen als leerkrachten voor hun sympathie.