Leeronderneming ‘Feeling Fine’ stijlvol geopend

Onder grote belangstelling van ouders, de schepen van Molse Middenstand, de afgevaardigde van Unizo, leveranciers, directieleden, leerkrachten, leerlingen en sympathisanten werd op donderdagavond 25 oktober de leeronderneming ‘Feeling Fine’ van de leerlingen van 7 Retail & Administration van SJB plechtig geopend.

Een mooie en professioneel ogende uitnodiging kreeg zijn verlengstuk in een gezellige avond waarbij speeches, PowerPoints en een bezoek aan de winkel duidelijk aangaven dat Johan, Kimberly, Jens en Andy samen met hun begeleidende leerkrachten professioneel met de voorbereiding van de opening van hun winkel waren bezig geweest.

Op deze link vinden jullie de speech die directeur Jos Verluyten in het kader van de opening naar het talrijk opgekomen publiek uitsprak.

Benieuwd naar het aanbod ? Bezoek de winkel van Feeling Fine !