6 Accountancy & IT: Eartune

De leerlingen van 6F Accountancy & IT richtten dit schooljaar de mini-onderneming Eartune op. Zij zullen dit schooljaar twee producten aanbieden: oordopjes ter bescherming van het gehoor en mp3-oortjes.
Geluid is in ons leven niet meer weg te denken: we worden er voortdurend mee geconfronteerd. Maar helaas krijgt ons gehoor het vaak zwaar te verduren. Voor steeds meer mensen dreigt het gevaar op blijvende gehoorschade. Dit risico is afhankelijk van 2 factoren: de geluidssterkte en de tijdsduur dat je aan het (te) harde geluid bent blootgesteld.
Om de kans op gehoorschade te verminderen bieden de leerlingen van 6F twee soorten herbruikbare oordopjes aan: de Ear Tracer 20 en de Ear Clear Transparant. De oordopjes kosten 6,5 euro. Om de oordopjes stevig op te bergen bieden ze ook de zetpil opbergkoker aan. Daarvoor betaal je 4,95 euro. Vanaf maandag 12 november worden deze producten tot het einde van de week verkocht op de speelplaats.