Salus Nostra één avond opnieuw open…

Dit is een bericht aan allen die met goede herinneringen terugkijken op de jaren die ze in Achterbos op Salus Nostra doorgebracht hebben.

Na de overheveling van onze afdelingen naar het Sint-Jan Berchmanscollege in Mol-Centrum organiseert de school op vrijdagavond 30 november voor de allerlaatste keer de oudleerlingenavond in de refter van Salus Nostra.

Het zal voor velen een gelegenheid zijn om klasgenoten en leerkrachten in hun vertrouwde omgeving terug te zien. Dat het de allerlaatste keer is dat deze bijeenkomst georganiseerd wordt in Achterbos maakt dat het een bijzondere avond gaat worden. Bij een glas bier of wijn, koffie of thee, …wordt het weer gezellig bijpraten. De ontmoeting  met de klasgenoten en de leerkrachten doet elk jaar bij velen allerlei herinneringen naar boven komen.

Het organiserend comité blikt terug op een lange traditie van een druk bezochte avond in de school waar zoveel jonge mensen uit Mol en de omliggende gemeenten fijne jaren van hun jonge leven doorgebracht hebben.

Dit bericht geldt als uitnodiging: vrijdag 30 november, deuren: 19.30u