oud-leerlingen in ‘Slimste Gemeente van Vlaanderen’

Han Geboers en Birgit Vandevelde, beiden oud-leerlingen van SJB, zijn officieel De Slimste Mensen van onze gemeente en vertegenwoordigen Mol tijdens de ‘De Slimste Gemeente van Vlaanderen’, een nieuwe televisiequiz op VIER met Michiel Devlieger. Nadat ze eind november in een Molse voorronde werden geselecteerd, geraakten ze op 1 december ook door de nationale preselectie (253 gemeentes). Er resteren nu 81 duo’s, aangevuld met hun burgemeester, die het binnenkort op televisie tegen elkaar zullen opnemen.

Tijdens de televisierondes wordt dit quizduo dus bijgestaan door burgemeester Paul Rotthier, die op zijn beurt ook een oud-leerling van SJB is.  De winnende gemeente moet in totaal acht afleveringen winnend afsluiten om de titel ‘Slimste Gemeente van Vlaanderen’ in de wacht te slepen. We wensen Han en Birgit alvast veel succes. De Slimste Gemeente zal in het voorjaar van maandag tot donderdag op VIER te zien zijn.