Burgemeester schenkt publieksprijs aan ‘Schoolhouse Rock’

De musical ‘Schoolhouse Rock’ die begin 2012 het feestjaar 111-jaar SJB swingend kracht bijzette, is door de Mollenaren bekroond met de ‘Publieksprijs 2012’. Onder de bezielende leiding van Sofie Lepoutre, Annelies Wouters en Elisa Debruyne werd i.s.m. Peanut Sound van Jens Drieghe in de podiumzaal van SJB een zelfuitgeschreven verhaallijn gecombineerd met de muziek van Elvis en het talent en enthousiasme van meer dan 40 leerlingen en een aantal leerkrachten.

Op vrijdag 21 december kwam de Molse burgemeester Paul Rotthier de prijs persoonlijk overhandigen aan de organiserende leerkrachten en alle deelnemende leerlingen. Hij deed dat in de Kapittelzaal van SJB.

Ook via deze weg aan alle organiserende leerkrachten en deelnemende leerlingen en leerkrachten van harte proficiat !!!

https://www.sjbmol.be/wp-content/uploads/2012/12/Schoolhouse-Rock_Molse-Publieksprijs-2012-Medium.jpg