Beroepsinformatie Rotary Mol

Rotary Mol zal ook dit jaar het initiatief nemen tot persoonlijke beroepsinformatie voor de leerlingen van het laatste jaar van het secundair onderwijs bij de keuze van hun toekomstige studies en beroep. Als laatstejaarsstudent van het secundair onderwijs krijg je de mogelijkheid om van een persoon die in het beroep of in de richting van jouw keuze werkzaam is, op de dagelijkse praktijk gesteunde
informatie te krijgen. Rotary verschaft enkel beroepsinformatie en geen inlichtingen omtrent de te volgen studies.

Heb je belangstelling hiervoor? Neem dan uiterlijk tegen eind februari en liefst per e-mail contact op met Rotary met vermelding van je naam, school, telefoon en beroepskeuze. Rotary bezorgt dan aan jou de naam en gegevens van de informant. Je neemt vervolgens zelf contact op met deze persoon om een afspraak te maken die tijdens of na de paasvakantie kan plaats vinden. Contactpersoon Rotary Mol: Jo Stas, e-mail: jo.stas@busmail.net, GSM: 0477 44 52 37.