19 februari: tweede fietscontrole 4de jaars

In het kader van de verkeersveiligheid zijn er in de verschillende leerjaren doorheen het schooljaar acties gepland aangepast aan elke leeftijdsgroep. Zo kunnen onze leerlingen uit het laatste jaar en leerlingen in 1995 of vroeger geboren, momenteel gratis hun Rijbewijs Op School behalen via lessen en een theoretisch examen op de school.

Er was de XIU-actie en op 19 november was er eenĀ  fietscontrole door de Molse Politie van de fietsen van het vierde jaar. Niet alle fietsen waren toen in orde en daarom plannen we een hercontrole. Die tweede controle zal plaatsvinden op dinsdag 19 februari tijdens de pauze van de voormiddag om 10.05 u. aan de fietsrekken op de speelplaats van de A-blok.

De vierdejaars hebben in de week krokusvakantie zeker de tijd om hun fiets in orde te brengen als dat nog niet het geval zou zijn.