infoavond studiekeuze 4de jaar: 18 maart

In de klassen van het 4de jaar hebben onze interne begeleiders en klassenleraars het studiekeuzeproces naar de derde graad samen met leerlingen reeds op gang gebracht.

In dit keuzeproces draait alles om 3 vragen: Wat wil ik ? Wat kan ik ? Wat wil ik bereiken ?

Een eerste stap blijft informatie verzamelen over het aanbod. In dat kader organiseert onze school op maandag 18 maart een informatieavond voor ouders i.v.m. het SJB-aanbod in ASO-TSO-BSO in de derde graad. Op deze avond zijn ook geïnteresseerde ouders van leerlingen van andere KSOM-scholen van harte welkom.

Om 20.00u zal er een infomoment starten in de podiumzaal dat het aanbod van de derde graad ASO toelicht. Op hetzelfde moment start in de vergaderzaal een infomoment dat het aanbod van de derde graad TSO / BSO uit de doeken doet. Ouders die na info over ASO ook over TSO / BSO informatie willen (of omgekeerd) hebben daartoe de gelegenheid.

Misschien tot 18 maart ! Inkom via de hoofdingang. Mogelijkheid tot parkeren op de speelplaats.