14 maart: Aandeelhoudersvergadering ‘School Catch!’

De leerlingen van het zesde jaar ASO organiseerden dit schooljaar reeds een joggingverkoop voor hun minionderneming en gaan na de paasvakantie nog een SJB-versie van het bekende spel Jungle Speed op de markt brengen: School Catch!. Deze aangepaste versie is speciaal bedoeld voor leerlingen en leerkrachten.

De opbrengst van de minionderneming 6 ASO gaat dit schooljaar naar ’t Kruierke in Balen. ‘t Kruierke is een vereniging die scouting op maat voor andersvaliden aanbiedt.

School Catch! heeft hiervoor een zeker startkapitaal nodig. Met als bijdrage een kleine som van 10 euro kan dit project gerealiseerd worden. Op het einde van het schooljaar wordt dit bedrag teruggestort op de bankrekening van de aandeelhouder, samen met een dividend dat hoger ligt dan de huidige aandelenmarkt.

Onze mini-onderneming, School Catch!, nodigt jullie van harte uit op de 1ste algemene vergadering met volgende agendapunten:

  • Ondernemingsstructuur
  • Toelichten bedrijfsactiviteit
  • Commerciële voorbereidingen
  • Verschilanalyse tussen de vooropgestelde budgetten en de gerealiseerde financiële resultaten bij de joggingverkoop
  • Verwachtingen voor het resterende schooljaar

De algemene vergadering zal plaatsvinden op donderdag 14 maart 2013 om 19.30 u in de kapittelzaal van het SJB College. U kan langs de hoofdingang binnenkomen. Wij hopen u, uw partner en andere sympathisanten te verwelkomen. Aansluitend kan u genieten van een drankje tijdens de receptie.