Vakantiekampen SJB

Al meer dan 85 jaar biedt het Sint-Jan Berchmanscollege de leerlingen de mogelijkheid om in juli op ‘vakantiekamp’ te gaan. Een groep enthousiaste begeleiders en kookouders zorgen telkens weer voor een wervelende zesdaagse. Uniek aan dit kamp is dat de leerlingen van het eerste en tweede middelbaar begeleid worden door enkele enthousiastelingen uit het vijfde en zesde jaar of oud-leerlingen die een weekje van hun vakantie opofferen om mee naar de Ardennen te trekken. Ook aan de leerlingen van het derde jaar wordt de mogelijkheid geboden om mee te gaan en twee weken later dan de eerste graad in te schrijven. Voor meer info: 014/311841.

 

U kan de keuze maken uit twee kampen: van 9 tot 15 juli en van 15 tot 21 juli. Dit jaar trekken we naar Cornimont, een knappe kampplaats vlakbij Bouillon, op een boogscheut van de Franse grens. Een grote speelwei en de bossen bevinden zich vlakbij het kampterrein. Zes dagen ravotten, dagtocht, sporten en spelen.

We willen dat het vakantiekamp betaalbaar blijft voor iedere leerling. Daarom proberen we elk jaar de prijs zo laag mogelijk te houden. De werkelijke kostprijs per leerling bedraagt 120 euro voor zes dagen kamp. Door middel van een jaarlijkse actie kunnen we de prijs drukken.

De laatste jaren zijn de prijzen van de kamphuizen en de voedselprijzen echter zichtbaar en voelbaar gestegen. Daarom stellen we u sinds enkele jaren de volgende regeling voor. Als ouder kan u kiezen hoeveel u betaalt voor uw kind. U kan een bedrag van 90 euro of 120 euro storten op de rekening van vakantiekampen. We willen enerzijds de prijs voor iedereen betaalbaar houden, anderzijds willen we om de toekomst van het kamp veilig te stellen de stijgende prijzen opvangen door u deze keuze te laten.

 

Onderstaand strookje kan vanaf heden binnengebracht worden in het bakje van W. Van Hout. U kan het gewenste bedrag storten op nummer BE15 0680 3525 0130 met vermelding van naam en klas en voor welk kamp u wenst in te schrijven (kamp 1 of kamp 2).

 

Uiteraard volgt in de loop van het derde trimester nog meer info over dit spetterende kamp.

Bij vragen kan u altijd onderstaande telefoonnummers contacteren.