Mini-onderneming 6 ASO lanceert ‘School Catch’

De mini-onderneming van 6 ASO van SJB heeft dit jaar een project uitgewerkt, genaamd ‘School Catch’. ‘School Catch’ is een spel dat is gebaseerd op het populaire spel ‘Jungle Speed’. Ditmaal zijn het echter geen grillige figuren zoals in het echte spel, maar bewerkte foto’s van verschillende leerkrachten van onze school, die de speler al dan niet naar de totem laten grijpen.

Het spel is verkrijgbaar in 3 verschillende thema’s: cowboys en indianen, vakantie en piraten. In de week van 22/4 t.e.m. 26/4 verkoopt de mini-onderneming van 6 ASO het spel aan 9 euro tijdens de middagspeeltijd. Uitvergrote versies van de spelkaarten met daarop de ludieke foto’s van de leerkrachten hangen ondertussen als publiciteitsstunt op in de schoolgebouwen.

De verkoop zal samengaan met een levensgrote opvoering van dit spel, waarbij de 1ste, 2de, 3de en 4de jaars het op de speelplaats tegen elkaar kunnen opnemen. Leerlingen kregen een wedstrijdschema en kunnen komen supporteren voor hun favoriete team.

De winst van dit project zal gaan naar ’t Kruierke te Balen, een scoutsvereniging voor mindervaliden. Kopers halen dus niet alleen een leuk spel in huis, maar steunen tevens een goed doel.

Toon Cornelissen,
in naam van mini-onderneming 6ASO