GGGG nodigt uit: 11 mei Podiumzaal SJB

BIEN FAIRE: goed doen en in dit geval er ook zelf nog flink plezier aan beleven. “Goedkoper dan een bezoek aan de dokter”, is de leukste commentaar die we wel eens horen na de zoveelste zangavond van de GGGG, de Grote & Gezellige GitaarGroep.

Kunt u zich iets voorstellen bij de volgende titels, ken je de namen van de zangers die achter deze ‘voornaam-nummers’ schuilgaan : Aïcha, Aline, Angie, Anne, Benjamin, Billie Jean, Fernando, Jack , Jimmy, Jolene, Lola, Luka, Maria, Marie-Louise, Mary Lou, Mia, Michaela, Ursula … ?

Kent u zelfs flarden van de tekst? Zoniet: ook dat is geen probleem: de liedjesteksten worden in een prachtige PowerPoint op een reuzenscherm geprojecteerd. De leadzanger probeert bij de refreinen de massa aan het zingen te krijgen, hierbij begeleid door een orkest van meer dan 30 muzikanten. Er worden meer dan 20 liedjes met VOORnamen gebracht en de andere liedjes zijn ook voorNAAM.

De leadzangeressen zijn 3 leerlingen van onze school: Emma de Bakker, Emma Adriaenssens en Kaat Swinnen en ook 1 oud-leerling: Katelijne Caerts. Leadzanger is leerkracht J. Branckaerts.

GOEDE DOELEN zijn Karakara-Mol en Boekenfonds (Sint-Jan Berchmansfonds) van de Oud-LeerlingenBond van SJB (dat o.a. de Podiumzaal gratis ter beschikking stelt).

VOORSTELLINGEN op zaterdag 11 mei.

14.00 uur (deuren om 13.00 uur), inkom 5 €, tas koffie inbegrepen

19.30 uur (deuren om 18.30 uur), inkom 8 €.

PLAATS: Podiumzaal van het Sint-Jan Berchmanscollege, J. Smitslaan 36, Mol

INFORMATIE: Stef Vandycke (0499/61.61.93,benefiet11mei@gmail.com )

AFFICHE OP DEZE LINK