Impact 2013: de voorzitter vertelt…

“Op donderdagnamiddag 12 september stelden de leerlingenraden zich voor aan de leerlingen van het derde jaar. Dit moment wordt op SJB Impact genoemd. Stijn Caerts (voorzitter leerlingenparlement) en Bjorn Kenis (lid Palegro en leerlingenparlement) namen de algemene inleiding waarin ze kort uitleg gaven over het verdere verloop van de namiddag voor hun rekening . Ze gaven het beste van zichzelf in een zelfgeschreven speech.
Hierna kregen alle leerlingen een inschrijvingsblad mee met als geheugensteuntje een overzicht van alle raden. De leerlingen gingen vervolgens van locatie tot locatie, en maakten zo kennis met de verschillende leerlingenraden.
Om 15u30 was het tijd om af te sluiten in de Podiumzaal, waar ook alle inschrijvingen werden verzameld. Het was opmerkelijk hoeveel leerlingen enthousiast zijn om bij één of zelfs meerdere raden te gaan.
Wij, als anciens van de leerlingenwerking, kunnen niets anders dan tevreden terugkijken op deze spetterende namiddag!” (Toon Van Herreweghen – voorzitter Algemene Leerlingenraad)