Oud-leerlingenbond nodigt uit: 9 november

De oud-leerlingenbond van het College beheert het boekenfonds van de school en zorgt er op die manier voor dat leerlingen tegen een zo laag mogelijke prijs handboeken kunnen huren.

Zij organiseert ook elk jaar in de school twee ontmoetingsmomenten voor oud-leerlingen. De oud-leerlingendag voor alle oud-leerlingen SJB is dit jaar op 9 november. De terugkomdag voor oud-leerlingen SJB en HSN die de laatste drie jaar zijn afgestudeerd is op vrijdag 22 november 2013 vanaf 20.00 uur.

Hieronder het programma van 9 november:

Namiddagprogramma:

Van 16u00 – 18u00: gezellig ontmoetingsmoment met een drankje in de Bloemenzaal en korte, ludieke toespraken van de jubilerende klassen uit 1963 en 1988. Officieel welkom door de directie en de Oud-leerlingenbond om 17u00  (geïnteresseerden kunnen om 16u00 de misviering ter nagedachtenis van de overleden oud- leerlingen bijwonen).

Om 18u00: buffet voor de blijvers aan 22 EUR. Op voorhand voor inschrijven via olb@sjbmol.be , betaling ter plaatse. Bij voldoende interesse wordt aansluitend een rondleiding door de Collegegebouwen voorzien. Geïnteresseerden kunnen ook ’s avonds aansluiten bij het oud-leerlingencafé.

Avondprogramma:

Vanaf 19u30: oud-leerlingencafé: gelegenheid tot bijpraten aan de bar in de Bloemenzaal.

Om 21u30: rondleiding door de Collegegebouwen.

Voor meer informatie: olb@sjbmol.be – 0499 61 61 93 (Stef Vandycke)