Heinrich Drake Schule (D) op bezoek

Op dinsdag 28 januari heetten we een delegatie van onze Comeniuspartnerschool uit Lemgo in Duitsland welkom. Tijdens het tweede lesuur volgden de Duitse leerlingen een les Engels in 5 Moderne Talen. Tijdens het derde lesuur stelden de Duitse leerlingen hun school voor aan de leerlingen van 6 Moderne Talen. De leerlingen van 6 MT bezoeken de Heinrich Drake Schule immers in maart 2014.

Tijdens het vierde lesuur toonden de leerlingen van 6 MT onze school aan de Duitse leerlingen. Er waren twee rondleidingen met deze route: inkomhal, podiumzaal, leerlingensecretariaat, vergaderzaal, leraarslokaal, kleine trap, fysicalokaal, vaklokaal Duits (A 2.06), informaticalokaal (A 2.07), chemie, PO, OLC1, virtueel kantoor, refter, bloemenzaal, sporthal, tuin, speelplaats, D-blok, leeronderneming Boulevar7.

In de Kapittelzaal werkte onze ‘expert-oven-bouwer’, Gie Teugels, samen met Duitse collega’s plannen uit voor een vernieuwde leemoven voor de Duitse school.