Gensters van Ilion: 14,15,21,22 februari

Graag nodigen wij jullie uit op onze schoolvoorstelling “Gensters van Ilion”. Dit poëtisch theaterstuk wordt opgevoerd door een enthousiaste groep van leerlingen en leerkrachten van onze school, die daaraan anderhalf jaar voorbereidend werk hebben besteed.

Deze voorstelling kan een mooie ervaring zijn voor jongeren van het middelbaar onderwijs  en volwassenen. Voor kinderen van de lagere school en de kleuterschool is zij helaas nog te zwaar. Uiteraard is iedereen welkom, toch willen we geen valse verwachtingen scheppen. In het theaterstuk speelt het woord een hoofdrol, maar we willen ons publiek ook vermaken met zang, muziek en dans. In deze mengeling van schone kunsten willen we het bekende verhaal van het houten paard van Troje vertellen. De tragische ernst van het verhaal wordt afgewisseld met komische noten.

Vanaf 6 januari kan men inkomkaarten bestellen op het onthaal van de school en telefonisch op het nummer 014/311841. Een inkomkaart kost 10 euro, voor jongeren onder de 18 jaar 7 euro. De voorstellingen worden opgevoerd op vrijdagavond 14 en 21 februari en op zaterdagavond 15 en 22 februari. Een voorstelling begint om 2000u. Na de pauze rond 2130u volgt er een tweede deel tot 2300u.

Aan alle leerlingen van de derde graad ASO wordt dit theaterstuk als culturele activiteit aangeboden tijdens de schooluren van vrijdagnamiddag 14 februari. Andere leerlingen zijn zeer welkom op een avondvoorstelling.

Wie graag zelf al een tipje van de antieke sluier oplicht, kan terecht op www.facebook.com/genstersvanilion.