Infoavond studiekeuze vierdejaars: 24 maart

In de klassen van het 4de jaar hebben onze interne begeleiders en klassenleraars het studiekeuzeproces naar de derde graad samen met leerlingen reeds op gang gebracht.

In dit keuzeproces draait alles om 3 vragen: Wat wil ik ? Wat kan ik ? Wat wil ik bereiken ?

Een eerste stap blijft informatie verzamelen over het aanbod. In dat kader organiseert onze school op maandag 24 maart een informatieavond voor ouders i.v.m. het SJB-aanbod in ASO-TSO-BSO in de derde graad. Op deze avond zijn ook geïnteresseerde ouders van leerlingen van andere KSOM-scholen van harte welkom.

Wij richten twee verschillende informatiesessies in. De eerste sessie gaat door van 19.30u tot 20.30u, de tweede sessie van 20.30u tot 21.30u.

Tijdens de sessie van 19.30u tot 20.30u kan u terecht in de Podiumzaal voor informatie over de derde graad ASO, en in de Kapittelzaal voor informatie over de derde graad BSO.

Tijdens de sessie van 20.30u tot 21.30u kan u terecht in de Kapittelzaal voor informatie over de derde graad TSO.

Indien uw zoon of dochter momenteel een richting ASO in het vierde jaar volgt, raden wij u aan de eerste sessie in de Podiumzaal bij te wonen. Indien u ook de informatie over ons aanbod TSO 3de graad wenst te volgen, raden wij u aan om aansluitend na de eerste sessie in de Podiumzaal aan te sluiten bij de tweede sessie over de derde graad TSO in de Kapittelzaal.

Misschien tot 24 maart ! Inkom via de hoofdingang. Mogelijkheid tot parkeren op de speelplaats.