Symfonieorkest Zuiderkempen in onze Podiumzaal: zaterdag 22 maart

Sinds enkele jaren is er een hechte samenwerking tussen het Symfonieorkest Zuiderkempen en het Sint-Jan Berchmanscollege. De Podiumzaal van de school is de vaste repetitiezaal geworden voor het Symfonieorkest en elk jaar in de vroege lente treedt datzelfde Symfonieorkest op in deze zaal.

Dit jaar is de samenwerking nog versterkt door het project van de jonge leeuwen. Jonge leeuwen zijn jonge, veelbelovende talenten die vandaag de kans krijgen om met dit gerenommeerde symfonisch orkest op te treden. Een aantal van deze jonge leeuwen zijn bovendien leerling of oud-leerling van het Sint-Jan Berchmanscollege.

  • 12 euro: genummerde kaarten reserveren op 014/31.18.41
  • 8 euro: jongeren (-18j), leerlingen van het SJB-CollegeĀ en van de Muziekacademie
Uren: 20 – 22.30 uur
U kan nog meer info vinden achter het Facebook-icoon op onze website en op het aangemaakte evenement te klikken.