Inschrijvingen

In KSOM starten de inschrijvingen tijdens de Open Dag van 11 mei 2014 (op SJB vanaf 13.00u). Voor 11 mei gebeuren er geen inschrijvingen.

In het eerste leerjaar hebben broers en zussen van huidige KSOM-leerlingen en kinderen van huidige KSOM-personeelsleden van een bepaalde KSOM-school recht op voorinschrijving in die school. Zij kunnen als enigen reeds vanaf 22 april op iedere KSOM-school tijdens de openingstijden van de school ingeschreven worden. Dit recht op voorinschrijving voor het eerste leerjaar loopt tot en met vrijdag 9 mei 2014. Voor de praktische gang van zaken vragen we om liefst op woensdagnamiddagen 23, 30 april en 7 mei (13.00u – 16.00u) deze voorinschrijvingen te komen doen op het secretariaat van onze school.

Verdere info rond inschrijvingen kan u vinden op www.ksom.be