Nieuwe partner van SJB heet Nike

Op maandag 31 maart 2014 en dinsdag 1 april 2014 werken de leerlingen van het vijfde jaar Administratie & Retail mee op  de werkvloer van Alma Mol, Lidwina Stichting Mol en Nike Laakdal.

Om de competenties van het nieuwe leerplan Administratie & Retail te realiseren is het goed om te streven naar leersituaties die de reële arbeidssituatie zo dicht mogelijk benaderen.

De leerlingen van het 5de jaar krijgen bij Alma, Lidwina Stichting en Nike Laakdal de kans om mee te werken in het magazijn, zij maken kennis met de logistiek. De leerlingen gaan artikelen presenteren en worden ingeschakeld om klanten verder te helpen en te bedienen. Hier wordt het voor de leerlingen duidelijk wat retail en visual merchandising inhoudt.

Leerlingen observeren de activiteiten van het bedrijf en nemen actief deel in het bedrijf onder begeleiding een leerkracht en medewerkers van bovenvermelde bedrijven. Op deze manier kunnen de competenties en attitudes sterk worden ontwikkeld.

In het volgend nummer van Schakeltjes kan u kennismaken met de meer dan 50 bedrijven waarmee SJB qua stages en werkplekleren samenwerkt. Boeiend.