Schrijf-ze-vrijdag 17 oktober

De Amnestyraad, één van de vele leerlingenraden van onze school, zal ook dit jaar tijdens de middag van de derde vrijdag van de maand oktober leerlingen informeren en activeren i.v.m. een actie van Amnesty International. Voor het grootste deel ligt de organisatie van dit moment in de handen van leerlingen. Dit jaar is het thema ‘My Body My Rights’.

‘My Body My Rights’ is een wereldwijde campagne van Amnesty International over seksuele en reproductieve rechten. Jij hebt het recht om te beslissen over jouw lichaam: daar gaat het om.

Iedereen die te maken heeft met schendingen van zijn seksuele en reproductieve rechten moet een stem krijgen. Ook jonge mensen hier bij ons. Daarom staat de schrijf-ze-vrij-dag 2014 in het teken van My Body My Rights.

We hopen een even succesvolle editie dan vorig schooljaar te kennen.