Buffet op 23, 24 en 25 januari 2015

Na de 6 nieuwe klaslokalen voor de eerste graad blijven wij de infrastructuur van onze school vernieuwen. Als volgend project worden de technieklokalen in een nieuw jasje gestoken.

Deze voortdurende investeringen in de infrastructuur zijn nodig om kwaliteitsonderwijs te kunnen aanbieden en om het pedagogisch comfort van de leerlingen op hetzelfde hoge niveau te blijven verzekeren.

Om al deze werken financieel te helpen dragen, organiseren we ook dit jaar een buffet. We nodigen u van harte uit op vrijdagavond 23 tussen 17.45 uur en 19.15 uur, zaterdagavond 24 tussen 17.45 uur en 19.15 uur en zondagmiddag 25 januari tussen 11.30 uur en 13.30 uur.

Samen met traiteur Pasko serveren we tijdens ons eetfestijn voor u een waaier aan koude en warme gerechten, afgesloten met een heerlijk dessert aan democratische prijzen: volwassenen aan € 18 en kinderen tot 12 jaar aan € 9. Prijzen zijn exclusief dranken.

U kunt deelnemen door de strook van de brief die u via uw zoon of dochter meekreeg mee te geven of te versturen naar de school. We verwachten uw inschrijving ten laatste op vrijdag 16 januari 2015.

Het wordt vast een gezellig eetfestijn en hopen dat je erbij kan zijn!

Met vriendelijke groeten,

Directie, leerkrachten, secretariaatsmedewerkers, onderhoudspersoneel en leerlingen