SEB stelt nieuwe map !!Jongereninfo!! voor op Smartschool

Voor de SJB-leerlingen is er een nieuwe map beschikbaar op Smartschool, ontworpen door de socio-emotionele begeleiders (SEB). De map noemt !!Jongereninfo!! en is te vinden bij ‘Mijn vakken’ op de startpagina van Smartschool. In de map staat onder ‘documenten’ uitleg over de zorg op SJB. Onder ‘weblinks’ vind je sites die je kan raadplegen wanneer je met een bepaald probleem zit en sites met algemene informatie. Neem snel een kijkje , doe mee met de quiz en win een broodje!

Je kan op 2 manieren deelnemen aan de quiz.
• digitaal: je klikt op het broodje op de startpagina van Smartschool en lost de vragen op;
• schriftelijk: je haalt de quizvragen af op het leerlingensecretariaat, beantwoordt ze (thuis), en deponeert ze in de voorziene doos aan het leerlingensecretariaat.

De antwoorden op de vragen vind je op de sites of in de documenten van !!Jongereninfo!!. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met 18 januari. De winnaars (1 leerling per jaar) zullen op de hoogte gebracht worden via een mail op Smartschool.