Leerkracht Frans Vanuytven genomineerd als Molse Cultuurorganisator: stem mee !

Leerkracht SJB Frans Vanuytven kunnen we op 16 mei 2015 in onze Podiumzaal opnieuw bewonderen samen met o.a. leerkracht Joris Branckaerts tijdens het optreden van de GGGG (Grote Gezellige GitaarGroep). Het gezelschap brengt dan €-song.

Op 27 februari worden door de gemeente Mol twee cultuurprijzen uitgereikt: de ‘Prijs Cultuurorganisator’ ter waarde van 500 euro en een ‘Culturele Carrièreprijs’ ter waarde van 1 000 euro.

Frans Vanuytven en zijn vzw TAMUSEMENT zijn genomineerd voor de titel van Cultuurorganisator van de gemeente Mol. De Prijs Cultuurorganisator wordt uitgereikt aan de persoon of groep die zich tijdens de afgelopen twee jaren – tussen 1 januari 2013 en 31 december 2014 – op cultureel vlak uitzonderlijk verdienstelijk heeft gemaakt. Criteria zijn onder andere inzet, creativiteit, uitstraling, samenwerking, originaliteit, publieksbereik,…

Met vzw TAMUSEMENT organiseerde Frans Vanuytven in 2014 ook, naast een grote gitaaravond en diverse concertuitstappen, voor de 25e en laatste keer op het TISP ook het KKKK of KinderKleuterKnalKamp. Opnieuw een hele prestatie om de 365 deelnemers (leiding, keukenploeg, verpleging, logistiek, kleuters, kinderen en jongeren van 3 tot 16 jaar) in goede banen te leiden. Het ‘heengaan’ van het KKKK is zeker niet het einde van de vrijwillige inzet van Frans. Alweer is hij bezig om een nieuw initiatief voor kinderen en jongeren uit de grond te stampen. We kijken al uit naar zijn nieuw geesteskind ‘Mol’s got Talent’.

We vragen je hierbij om Frans en zijn vzw TAMUSEMENT met jouw stem te ondersteunen. Hoe kan dat ?

Stem vóór 20 februari 2015 op jouw favoriete kandidaten. Geef je top 3 voor beide prijzen door (5= hoogste score, 3 = middelste score, 1 = laagste score) via deze link. Je dient wel voor de beide categorieën (Cultuurorganisator en Carrièreprijs) je stem uit te brengen.

Als je extra wil supporteren voor je favoriete genomineerden, kom dan zeker ook naar de uitreiking op vrijdag 27 februari, om 20 uur in Zaal ’t Getouw. Daar mag je namelijk nog eens stemmen en zo samen met de rest van het aanwezige publiek opnieuw een deel van de punten toekennen.

We wensen Frans veel succes !