16 leerlingen in tweede ronde Wiskunde Olympiade

Wiskundeolympiade – In de eerste plaats een welgemeende proficiat aan elke deelnemer voor zijn inzet bij de 1ste ronde. ‘Wiskundeproblemen oplossen’ is niet voor iedereen dè activiteit op een woensdagnamiddag. De resultaten zijn ook dit jaar voortreffelijk, niet minder dan 16 leerlingen stromen in totaal door naar de 2de ronde. Voor de Vlaamse Wiskunde Olympiade (VWO) gaan er 10 leerlingen en voor de Junior Wiskunde Olympiade (JWO) gaan er 6 leerlingen door naar de tweede ronde.
Die 2de ronde gaat door op woensdag 4 maart in Antwerpen.
De doorstromers voor VWO zijn: Degrève Lander, Degrève Robbe, Dreesen Silke, Fias Bram, Legrand Emiel, Smeets Steven, Steyaert Aurelia, Van Hoof Dré, Vandecruys Eline en Volders Jordi.
De doorstromers voor JWO zijn: Debie Aline, Geenen Tuur, Geukens Reinert, Horemans Jana, Luyckx Lennert, Van Herck Robbe.
Gefeliciteerd vanwege de vakgroep wiskunde!