Rotary Expressiewedstrijd: Marnix Int Panis (6a) zegeviert !

Marnix Int Panis (6A), Lotte Hoskens (6B), Emiel Legrand (6B) en Eva Geerinckx (6D) hebben op 19 maart samen met vier andere finalisten van de ‘Expressiewedstrijd van Rotary’ een sterke prestatie neergezet bij het presenteren van hun opstel.

Marnix brak in zijn knipogend opstel een lans voor wat hij noemt ‘de enige geloofsovertuiging’: het redden van al wat leeft op de planeet. De trompetkraanvogel stond in zijn betoog als sterk symbool voor die overtuiging.  Als winnaar mag hij deelnemen aan een internationaal jongerenkamp.

Rotary heeft een Facebookpagina (Rotary Club Mol- expressiewedstrijd) waar de winnende opstellen voorgesteld werden. De ‘likes’ die werden gescoord leverden ook een winnaar op. Het opstel ‘Wat als jij een beperking had ?’ van Lotte Hoskens (6b) behaalde 906 likes en won alzo deze wedstrijd.

In zijn opstel ‘Wij, mensen…’ van Emiel Legrand (6b) viel Emiel op door zijn welbespraaktheid. Voor vele aanwezigen mocht  ‘Keuze of gevolg ?’ van Eva Geerinckx (6d) ook gewonnen hebben omwille van de prachtige dictie en de presentatie zonder papier.

We zijn fier op onze leerlingen !