Knalprestaties van SJB’ers op provinciale atletiekkampioenschappen

Vorige woensdag waren we met een zestal atleten aanwezig op de provinciale atletiekkampioenschappen in Hulshout. Jana Horemans, 4d, was goed voor een gouden medaille op de 100 meter sprint en een bronzen bij het verspringen. Silke Jacobs, ook van 4d, kaapte de gouden medaille weg op de 800 meter. Silke De Boeck, 2d, pakte de zilveren medaille op de 800 meter. Seppe Horemans, 1Ad, verbeterde zijn persoonlijk record in het verspringen en liep een mooie vierde plaats op de 800 meter. Jelle De Boeck liep een meer dan verdienstelijke 800 meter en eindigde op plaats 8 bij het kogelstoten. Orry Willems, 1Ah, eindigde op een knappe vijfde plaats bij het kogelstoten. Conclusie: we hebben heel wat atletiek-talent rondlopen op school! En tussen haakjes: de prestaties van Jana Horemans zijn niet onopgemerkt voorbij gegaan. Zij mag in juli met de Vlaamse Fisec-atletiekploeg een weekje gaan sporten op Malta. Proficiat Jana!