Eerste ouderraad op maandag 21 september: iedereen welkom

Het doel van de ouderraad is medewerking verlenen aan directie en leerkrachten om alle leerlingen maximale kansen te bieden op gebied van vorming, opleiding en menselijke ontplooiing. Daarom willen we de ouders sensibiliseren voor wat er in de school van hun dochter/zoon gebeurt. De ouderraad stimuleert een optimale samenwerking tussen ouders en leerkrachten.

Op dit ogenblik telt hij een twintigtal actieve ouders van leerlingen uit het secundair onderwijs.

Naast overleg en advies in diverse participatievergaderingen biedt hij ouders en leerkrachten een drankje aan op de oudercontacten en zorgt hij voor het (liefst zonnige) terras tijdens de Open Dag van zondag 24 april 2016.  Met de opbrengst daarvan ondersteunt de ouderraad schoolprojecten die ouders belangrijk vinden. Bij het begin van elk schooljaar krijgt elke ouder de gelegenheid lid te worden.

De ouderraad rekent op een actieve inzet, een helpende hand en frisse, nieuwe ideeën van eenieder die zich geroepen voelt. Kom gerust vrijblijvend kennismaken of neem contact op met de ouderraad via dominique.polleunis@skynet.be.

Op maandag 21 september is iedereen van harte welkom om 20.00u. op de eerste ouderraad van het nieuwe schooljaar.