SJB sportieve school: doe mee !

Volgende woensdag verplaatsen we ons in grote getale naar het Zilvermeer voor de Cross van de Gouverneur. Leerlingen kunnen in school blijven eten. Om 13.00 u vertrekken ze per fiets en onder begeleiding naar het Zilvermeer. Eerste start om 14.00 u. Leerlingen die willen, mogen dadelijk na het lopen van hun reeks naar huis vertrekken. Goed nieuws: in januari en februari zal de panna-kooi (je kent ze nog wel van de Dag van de Leerling op het Zilvermeer) in onze school opgesteld staan. De leerkrachten L.O. gaan er een leuke (middag)competitie aan vasthangen. We houden je op de hoogte. Op woensdag 28 oktober spelen we op den Uyt ons jaarlijks 4tegen4-voetbaltornooi samen en tegen de andere Molse scholen. Vorm met vier jongens/meisjes/gemengd een ploegje, schrijf in bij F. De Locht en beleef een superleuke namiddag. Je speelt minstens 5 partijtjes!