Leerlingen 7 Retail openden stijlvol ‘huis van de smaak’ als Casa Gusto.

Zjef, Sarah, Nico, Igor, Robin, Laurens en Wesley, leerlingen van 7 Retail openden op donderdag 12 november hun stijlvolleĀ leeronderneming van het Sint-Jan Berchmanscollege van Mol onder de naam ‘Casa Gusto’: een echt ‘huis van de smaak’ op het nummer 34 van de Jakob Smitslaan.

‘Casa Gusto’ heeft een uitgebreide keuze uit verschillende producten die op 12 november aan de bezoekers exclusief werd voorgesteld. Vanaf 13 november is hun winkel, met gezellige koffiehoek, voor iedereen toegankelijk.

‘Casa Gusto’ is elke weekdag geopend van 8.00u tot 17.00u, op woensdag open van 8.00u tot 14.00u.

De locatie van de onderneming ligt vlak naast de school. Deze praktische ligging is voor de leerlingen van belang zodat ze hun klanten snel kunnen bedienen als ze les aan het volgen zijn. De locatie biedt ook de mogelijkheid om potentiƫle klanten aan te trekken. Ten eerste de leerlingen en leerkrachten van de school zelf, ten tweede de bejaarden van het rusthuis en tot slot de vele passanten.

De leerlingen hopen veel positieve reacties te krijgen op hun onderneming, die een initiatief is van UNIZO, onderwijs en ondernemen.