Kerstsfeer op donderdag 17 december: bij rapportuitreiking en in Casa Gusto

Op verschillende plaatsen in de school kan je adventskransen en mooi versierde kerstbomen vinden. Ook in sommige klassen van de eerste graad werd door de leerlingenraad Palegro voor kerstbomen gezorgd.

Op donderdagavond  17 december (vanaf 17.00u) zal de school tijdens het uitreiken van de rapporten gehuld worden in een kerstsfeertje.

De leerlingen van de schoolradio zorgen voor kerstmuziek op de speelplaats en vertegenwoordigers van de Amnestyraad, de leerlingen van de studentenbedrijven Pencils & Pens en Petit Relax en de medewerkers van het Educatief Reservaat zullen bij gezellige vuurkorven onder de gaanderij op de speelplaats hun kerstgeschenken aan de man te brengen voor het goede doel.

In onze leeronderneming Casa Gusto kan u trouwens geschenkpakketten laten samenstellen voor de kerst- en nieuwjaarsperiode onder deskundig advies van onze leerlingen 7 Retail. De winkel en zijn gezellige koffiehoek zijn uitzonderlijk open op deze avond tot 21.00u. U kan op deze link de mooi ontwikkelde affiche voor deze nocturne in Casa Gusto vinden.