Kom speeddaten met je beroep op dinsdag 19 januari

Laatstejaars? Check! Wil je weten, wat het IS, jouw beroep dat je later echt wilt doen? Check! En zonder veel gedoe en formaliteiten? Check!Gewoon op een  avond binnenlopen en babbelen met lokale mensen die jouw beroep doen? Check! Met een drankje/pintje erbij? Check! Spreken met een échte kinesist, ingenieur, leraar, advocaat, apotheker, dokter,  economist, ondernemer, boekhouder, verzekeraar, architect, politicus,  marketeer, verpleger, tandarts, bankier, fotograaf, dierenarts, ambtenaar, deurwaarder, kok, reisorganisator, notaris,  salesmanager, pedagoog, journalist,… Check! Alleen of met een groepje vrienden, geen probleem. Check!

Kom dan op DINSDAG 19 JANUARI 2016

vanaf 19u30 naar ’t Getouw in Mol (einde 22u)

Gewoon binnenlopen, wij zijn er ook!

Tot dan,

Rotary Mol.

PS:       Wil je zeker het beroep ontmoeten dat je wilt uitoefenen?
(Voor de rest moet je niet inschrijven)

Laat het dan per mail weten aan Jo.Stas@busmail.net

Of sms naar 0477 44 52 37