Rode Neuzen Week op SJB

De Rode Neuzen Week wordt ingezet op maandag 21 november tijdens het 1ste lesuur. Er komt een startmoment voor alle leerlingen én leerkrachten op de speelplaats. De opening zal ongeveer 10-15 minuten duren waarna de lessen gewoon doorgaan.

Er zal veel te doen zijn tijdens deze komende week. Elke middag van maandag 21 november tot en met vrijdag 25 november zijn er verschillende activiteiten. We voorzien kermiskraampjes waar de leerlingen én leerkrachten spelletjes kunnen spelen: onze allereerste SJB-kermis – de ‘Rooie Foor’ – komt eraan.

Bovendien is er de gelegenheid om complimenten naar elkaar te sturen vergezeld van ofwel een rode neus (voor 5 euro) of van een rode cuberdon (voor 2 euro). Altijd leuk om een collega of klasgenoot mee te verrassen. Er is een rodeneuzen-speurtocht, een fotostand en er worden ook gewoon rode neuzen verkocht (voor 5 euro).

Zeker meedoen, want indien we het bedrag van €1500, dat we vorig jaar ophaalden, overschrijden zal de directie een tegenprestatie leveren.

Tenslotte zal er op vrijdag 25 november tijdens de middagpauze een slotmoment plaatsvinden om de week in stijl af te sluiten. Tijdens dit slotmoment zal de opbrengst bekend gemaakt worden en weten we of de directie mag bibberen en beven. We verwachten vrijdag 25 november iedereen om 12u op de speelplaats. We zullen allen buiten onze boterhammen opeten. Er zal ook voor een drankje gezorgd worden. Om 12.20u zal het startschot gegeven worden voor het slotmoment. Om 12.55u zal alles afgerond zijn en gaan de lessen gewoon door.