Leren op de werkvloer op 12, 13 en 14 december

Dit schooljaar zal in de richtingen Administratie en Retail BSO wederom op ‘leren op de werkvloer’ worden ingezet. Er wordt o.a. samengewerkt met¬†¬†Carrefour, Alma, Nike, Lidwina, WZC Witte Meren, BARD Benelux NV en Guenther Bakeries Olen voor onze 5de jaars AD en RE op 12, 13 en 14 december. Ook de jongere leerlingen van het derde jaar Administratie & Retail zullen o.a. bij Nike (LITC) de logistieke keten van een modern bedrijf kunnen bekijken en beleven. Onze leerlingen van 4 Administratie & Retail gaan in maart 2017 op werkplekleren bij Decathlon in Olen.

Naast het ‘leren op de werkvloer’ hebben onze vijfdejaars Administratie en Retail ook stages. De leerlingen van het zesde en zevende jaar Administratie en Retail gaan anderhalve dag per week gedurende het ganse schooljaar stage beleven in de meer dan 50 verschillende stagebedrijven waarmee onze school contacten onderhoudt.

De school doet beroep op een uitgebreid databestand van bedrijven waarin oud-leerlingen actief zijn, werkt samen met VOKA en UNIZO.