Buffet op 26, 27 en 28 januari 2018. U komt toch ook ?

Elk jaar organiseert onze school een buffet. De opbrengst hiervan dient om de werking van de school te ondersteunen.

Een deel van de opbrengst gaat dit jaar naar het sociaal fonds van onze school. Het sociaal fonds is speciaal ontwikkeld voor ouders van leerlingen die het financieel niet gemakkelijk hebben. Zo kunnen we hen ondersteunen wanneer de leerlingen op studiereis gaan.

Het andere deel van de opbrengst gaat naar het bouwfonds van de school. Dat wordt gebruikt om de infrastructuur van onze school te kunnen vernieuwen. Dit jaar zal er geïnvesteerd worden in nieuwbouwlokalen techniek en wetenschappelijk werk.

We nodigen u van harte uit op vrijdagavond 26, zaterdagavond 27 en zondagmiddag 28 januari.

Samen met traiteur Pasko serveren we tijdens ons eetfestijn voor u een waaier aan koude en warme gerechten, afgesloten met een heerlijk dessert aan 20 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen onder de 12 jaar.

U kunt deelnemen door de strook van de brief die uw zoon / dochter meekreeg nauwkeurig ingevuld met uw zoon of dochter mee te geven of te versturen naar de school. We verwachten uw inschrijving ten laatste op 22 januari 2018. Externen kunnen ook een telefoontje doen ter inschrijving op 014 311841.

Het wordt vast een gezellig eetfestijn en we hopen dat u erbij kan zijn!