Kennisacademie Plus op 19 maart met ‘Persona Song Grata’ van Rik Mercelis

Zoals vorig jaar organiseert de stichting Sint-Jan Berchmansfonds naast drie lezingen ook een Kennisacademie Plus met een muzikaal optreden. Dit jaar treedt Rik Mercelis op met het programma ‘Persona Song Grata’.

Rik Mercelis is een oud-leerling van SJB en studeerde in 1986 af in de richting Wetenschappen B. Naast zijn professioneel leven als lector ict is Rik ook muzikant.

Met zijn concert ‘Persona Song Grata’ maakt Rik een zwerftocht door de popmuziek. Zijn songs – gebracht op één stem en één gitaar – vormen kapstokken voor beklijvende kortverhalen, ontroerende passages, humor en pittige anekdotes over popmuzikanten en songschrijvers. Ze geven diepte en schetsen achtergronden. Bijpassende foto’s, geprojecteerd op een scherm, vertellen de rest van het muzikale verhaal.

De voorstelling vindt plaats in de Podiumzaal van het college op zondag 19 maart om 1030u. Na het optreden wordt er een aperitief aangeboden om 12.00u in de Foyer van de school.

De toegang is gratis en reserveren hoeft niet.

Flyer_Kennisacademie 19 maart_Rik Mercelis_SJB

Hopelijk tot dan !