Mok&Mug –Waar ondernemerszin en sociale inzet hand in hand gaan

De leerlingen van het zevende jaar Retail van het Sint-Jan Berchmanscollege te Mol baten dit schooljaar hun eigen winkel uit: Mok&Mug.

Naast hun eigen gamma van koffie, thee en allerlei zoetigheden bieden zij ook de stiftjes en knuffeltjes van de Damiaanactie aan. De producten kregen een prominente plaats in de winkel en ook op de Facebookpagina van de winkel werd er aandacht aan besteed. Met hun gezellige koffiehoek en zonnige terras is Mok&Mug de ideale locatie om bij een tas koffie even weg te dromen of een lekkere attentie voor een bijzonder iemand te kopen.

Redenen te over dus om af te zakken naar Mol. Kijk zeker eens op de Facebookpagina van de winkel ( @mokenmug ) en ontdek hoe de leerlingen ook de Damiaanactie de nodige aandacht geven.

Of kom op zondag 7 mei naar de Open Dag van het Sint-Jan Berchmanscollege, waar Mok&Mug naast zijn eigen gamma ook de producten van Damiaanactie zal aanbieden aan geïnteresseerden.

Mooi om met eigen ogen te zien hoe ondernemerszin en sociale inzet hand in hand gaan bij de leerlingen! Hopelijk tot binnenkort! Mok&Mug – leeronderneming Jakob Smitslaan 34 2400 Mol