Twee Molse exposities in het kader van 20 jaar Educatief Reservaat SJB

Recent beleefden we een sfeervolle en druk bijgewoonde academische zitting ivm het 20-jarig jubileum van ons Educatief Reservaat.

De ter plekke gemaakte schilderijen, de sfeerscheppende bomenfoto’s, de prachtig uitgewerkte kalligrafieteksten en de kunstzinnig uitgesneden houten beelden vormden een uniek en prachtig geheel, een ware ode aan de natuur. Leerlingen schitterden met prachtige haiku’s en knappe natuurfoto’s.

Aan de reacties van de vele honderden bezoekers in ons weekend van de Open Dag merkten we hoe ook zij dit alles bewonderden.

Deze gewaardeerde expositie krijgt nog een mooi vervolg: de natuurfoto’s van Fidifok en de bijbehorende kalligrafiepo√ęzie van Kalligrafie Pionier Mol worden tot het einde van dit schooljaar tentoongesteld in twee gangen van ons College. Ze zijn daar vanaf dinsdag 6 juni op schooldagen te bezichtigen tussen 8 en 17 u. (woensdag tot 16 u.).

Wie het weekend van onze jubileumviering wegens de een of andere reden gemist heeft, krijgt hiermee dus nog eens ruim de kans! Voor meer info hierover: rik.vanbraband@sjbmol.be.

En de kunstwerkjes van Mols Kunst Atelier – en plein air geschilderd in onze tuin –¬† krijgen volle aandacht in de groots opgezette tentoonstelling die deze kunstkring presenteert in haar thuisbasis Tydeeh op zaterdagen 10 en 17 en op zondagen 11 en 18 juni, telkens van 13 tot 18 u.

Hartelijk welkom dus op deze twee exposities !