24ste Koergekweel komt eraan

Koergekweel is een klein festivalletje dat volgens de oude traditie elk jaar georganiseerd wordt door leerlingen met een hart voor muziek van het Sint-Jan Berchmanscollege te Mol. Het evenement zal dit jaar plaatsvinden op 19 mei 2017 op de speelplaats van de school. Het begint om 18u en eindigt om 23u. Dit jaar is het ondertussen de 24ste editie!

 

Koergekweel wil een podium bieden voor de creatieve jongeren van de school. Tegelijk is het een leerschool voor de organiserende leerlingen. Zij kunnen immers in een levensecht project hun organisatorisch talent aanscherpen.

 

De opbrengst gaat altijd naar een goed doel. Vorige jaren ging de winst naar o.a. Make A Wish, Music For Life, Kom op tegen kanker, Amnesty International, Artsen zonder grenzen, Help Brandwondenkids, Syndroom van Prader-Willi,… Dit jaar gaat de opbrengst naar Tansila.
Op de editie 2017 zullen volgende bands het podium onveilig maken: Apollion, For I Am, The Red Stags en de Uilen

 

 

Iedereen welkom!