Stilte…proefwerken in uitvoering !

Tot dinsdag 19 december zullen onze 1125 leerlingen binnenkort op hun kennis, vaardigheden en competenties worden getest tijdens de proefwerken. De leerlingen van BSO die permanente evaluatie hebben, kennen geen proefwerkenreeks, maar hebben ook synthesetoetsen van de hoofdvakken.

We sommen nog eens even een aantal tips op: bekijk de proefwerkenreeks en analyseer waar de uitdagingen liggen. Leg vooraf je leermateriaal samen, herbekijk gemaakte samenvattingen en verbeterde toetsen. Controleer steeds goed welk vak je de volgende dag dient af te leggen. Neem op tijd ontspanning, verzorg je voeding en ga tijdig slapen zodat je met een uitgerust hoofd de denktaak aankunt. Spreek bij problemen je klastitularis of iemand van de begeleiding op de school aan. Bedenk: wie zich goed heeft voorbereid heeft minder ‘geluk’ nodig om een goed proefwerk af te leggen.

Dit zijn de startmomenten:

  • Maandag 4 december: 3e graad ASO/TSO,
  • Woensdag 6 december: 4ASO+TSO,
  • Donderdag 7 december: 3ASO + TSO,
  • Maandag 11 december: 2GR-LA, 2LA en 2HA,
  • Dinsdag 12 december: 1Latijn en 2MW,
  • Woensdag 13 december: 1MW en 1OR.

Directie, leerkrachten en secretariaatsmedewerkers wensen iedereen goede proefwerken toe ! Even volhouden om daarna beloond te worden met twee weken vakantie.