Rotary expressiewedstrijd: Niels (6HW) met beste opstel, Aselin (6LA-MT) de publieksprijs

De jaarlijkse expressiewedstrijd van Rotary was alvast goed gestart voor SJB. De prijs voor het beste opstel was immers al binnengehaald door Niels Adriaensen van 6HWa voor de opvoeringen van 22 februari. Hij schreef een opstel met de titel ‘Het verband tussen helikopters en weegschalen’.
 
Met Chelsea Van Gompel twee jaren en Marnix Int Panis drie jaren geleden heeft SJB een naam hoog te houden in de jaarlijkse expressiewedstrijd van Rotary waarvan dit jaar de finale op donderdag 22 februari om 19.30u in ons eigen College plaatsvond.
 
Aselin Akdogan (6LA-MT) en Anne Smet (6WE-WI8) mochten als laureaten spreken voor een talrijk opgekomen publiek.

De jury bestond uit:

-Raf Janssen (Dieter uit Thuis)
-Amaryllis Temmerman (RTV + Familie)
-Nelly Celen (prof UA)

De voordracht diende aan te sluiten bij het onderwerp van het ingediende opstel, maar mocht, indien gewenst, verder worden uitgewerkt met een onderwerp naar eigen keuze.  

Aselin en Anne konden hun welsprekendheid  tonen tegenover een externe jury en een publiek van genodigden en vrienden. De jury beoordeelde hen op taalvaardigheid, structuur en visie.

Ook proficiat aan de winnares Lori Trimpeneers die als dochter van leerkracht Hans Trimpeneers de wedstrijd won samen met Pim.