‘Innovatief ondernemen in de Kempen’ door Ronny van Broekhoven in de Kennisacademie op zondag 25 februari 2018

De kennisacademie van het College verwelkomt voor de tweede lezing van het schooljaar Ronny van Broekhoven.

Ronny studeerde in 1984 aan het college af in de richting Latijn-Wiskunde. Hij is directeur van de ACG Europe vestiging in Mol, een productieplant met 520 medewerkers. Alhoewel hij burgerlijk ingenieur van opleiding is, noemt hij zichzelf toch een a-typische ingenieur. Techniek heeft hem altijd wel geboeid maar het zijn toch vooral de organisatorische en de menselijke aspecten die hem het meest boeien in het bedrijfsleven.

Na zijn studies startte hij zijn professionele loopbaan in 1991 bij VCST als kwaliteitsingenieur om na een korte omzwerving in 1997 bij Glaverbel (het huidige AGC Glass Europe) terecht te komen. Nadat hij in tussentijd zijn kennis had verruimd via een MBA cursus in 2003, voelde hij zich klaar om in 2008 de stap te zetten naar directeur van de ACG vestiging in Mol.

Vanuit zijn job en ook vanuit zijn voorzitterschap van VOKA Kempen kaan hij volop inzetten op zijn passie: innovatief ondernemen, niet enkel gefocust op producten en processen maar ook op de organisatie zelf.

De lezing over innovatief ondernemen in de Kempen vindt plaats in de podiumzaal van het Sint-Jan Berchmanscollege op zondag 25 februari 2018 om 10.30 uur. Na de voordracht en de interactie met het publiek wordt er om 12.00 uur een aperitief aangeboden in de Foyer van de school. De toegang is gratis en vooraf inschrijven hoeft niet.

Volg onze sociale media op de voet en je verneemt uit eerste hand via facebook, twitter en de website (www.sjbmol.be) alle info over de Kennisacademie.

Voor meer info:olb@sjbmol.be