Seppe Horemans is meest beloftevolle jongere van het jaar in Mol

Op 2 februari werden de jaarlijkse sporttrofee├źn uitgereikt in Schouwburg Rex. 161 individuele kampioenen en veertien kampioensploegen werden in de bloemetjes gezet voor hun mooie sportprestaties. Het hoogtepunt van de avond was de bekendmaking van de sportlaureaten van 2017 waarbij de jonge zwemmer Sjobbe Luyten werd verkozen tot sportfiguur van het jaar.

Bij de verkiezing van Seppe Horemans kreeg de titel van meest beloftevolle jongere van het jaar. De 15-jarige Seppe is aangesloten bij Vabco Atletiek Mol. Hij koos voor de loopnummers van spurt tot halve fond. Hij werd Belgisch kampioen op de 400 meter en zette een beste jaarprestatie neer op de 600 meter. Seppe werd zowel in- als outdoor kampioen van Vlaanderen op de 400 meter. Provinciaal eiste hij telkens minimaal een podiumplaats op.

Het gemeentebestuur is trots op zoveel sportief talent en wenst elk van hen van harte proficiat met hun mooie resultaten.

Dat ook SJB en de leerkrachten van Seppe fier zijn op hem hoeft geen betoog !