‘Brieven in Rode Inkt’: Mamuze in Kennisacademie Plus op 25 maart

Zoals vorig schooljaar organiseert onze school in samenwerking met de Stichting Sint-Jan Berchmansfonds naast drie lezingen ook een Kennisacademie Plus met een muzikaal optreden.

Dit jaar  treedt het Molse gezelschap MaMuze op met het programma ‘Brieven in rode inkt: de Grooten Oorlog in liederen en geschriften’.

MaMuze bestaat uit Greet van Tiggelen (leerkracht Rozenberg S.O.), An Gerards en collega’s Greet Haesbrouck en Rik van Braband.

Zij brengen een muzikaal-poëtische voorstelling waarbij aangrijpende tekstfragmenten uit brieven, dagboeken en verhalen uit de loopgrachten harmonisch worden begeleid door passende a-capellamuziek. De muziek wordt aangenaam afgewisseld door Alexander Ruan (oud-leerling van Rozenberg S.O en van onze school) op piano.

De voorstelling vindt plaats in de Podiumzaal op zondag 25 maart om 10.30 uur. Na het optreden wordt er om 12.00 uur een aperitief aangeboden in de foyer van de school.

Het optreden richt zich tot de leerlingen van de tweede en derde graad, oud-leerlingen, personeelsleden, oud-personeelsleden, ouders en alle geïnteresseerden.

U bent dan ook van harte welkom!

De toegang is gratis en vooraf reserveren hoeft niet.