Infoavond ‘overgang naar 3de graad’ op donderdag 22 maart, 19u

Graag nodigen we jullie uit op de infoavond ‘studiekeuze naar de derde graad’ op donderdag 22 maart om 19.00 u.

Dit infomoment voor ouders vindt plaats in twee zalen waar vakleerkrachten de verschillende richtingen toelichten:

• In de Podiumzaal geven we meer duiding over ons ASO- en TSO-aanbod.

• In de Kapittelzaal brengen we jullie de nodige informatie over onze BSO richtingen. Ouders die wensen, kunnen daarna aansluiten in de Podiumzaal om aldaar de uitleg van onze TSO-richtingen mee te pikken.

Na het algemene gedeelte hebben jullie de mogelijkheid om vragen te stellen aan de directie, interne begeleiders en vakleerkrachten.

Op 5 maart hebben de leerlingen deze kans reeds gekregen waarbij de leerkrachten van verschillende richtingen aan hen uitleg kwamen geven tijdens een lesmoment.

Uit praktische overwegingen vragen we uw aanwezigheid op de infoavond rond studiekeuze te bevestigen of aan te geven dat u hieraan niet deelneemt. Dit kan u via volgende link: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=ZPOic0qCGEWlupLEcAwaSX0LHZQrpdIudN2DhKKHX1UOTNGSlRCWERRSVlaRVE0NkcyVDZaNTZZRC4u

Hierbij willen we u ook op de hoogte brengen van alle infoavonden voor ouders van leerlingen van het vierde leerjaar in de verschillende KSOM-scholen. Hieronder vindt u de data.       

Rozenberg S.O.                                        woensdag      28 februari 2018   19.30u

Sint-Jan Berchmanscollege                donderdag     22 maart 2018       19.00u      

Technisch Instituut Sint-Paulus       dinsdag           24 april 2018          19.00u     

De praktische informatie over de organisatie van de avonden vindt u op de website van de verschillende scholen van onze scholengemeenschap; via www.ksom.be kunt u de website van de scholen aanklikken.

Hopelijk tot dan !